Varietate

Golden Plum Restaurant

Complexul Golden Plum este unul dintre cele mai mari din zona periferica a Bucurestiului oferind oaspeţilor de toate vârstele o varietate de servicii hoteliere şi nu numai, în orice anotimp, putand sa va petreceti timpul in cadrul complexului nostru la piscine, restaurante, terase, sala biliard, sala tenis de masa, divertisment.

Noi îţi garantăm că vei avea o zi relaxantă şi fără nicio problemă care să te deranjeze!
Hotelul este locul perfect pentru familiile care plănuiesc activităţi de relaxare, cât şi pentru cei care îşi doresc un weekend de răsfăţ cu o gama larga de serviciile.

Golden Plum, clasificat drept un hotel de grad superior celor patru stele acordate, este unic în zona datorită serviciilor oferite: 60 camere şi apartamente pentru familii, dotate cu Internet Wireless, loc de distracţii pentru cei mici, restaurante, facilităţi pentru grătar în grădina uriaşă şi aproape 150 de locuri de parcare. Oaspeţii hotelului au acces direct la cele 3 piscine - cel mai mare complex de piscine din zona, care se află chiar la marginea Bucurestiului, la iesirea din orasul Buftea.

În căldura verii, piscinele de diferite adâncimi, adaptate pentru vârste diferite, va ofera locul ideal unde vă puteţi bronza, umbrele de soare, şezlonguri, dusuri si vestiare unde se pot schimba şi tot ce vă mai trebuie pentru a vă bucura de o şedere minunată aici.
Pentru pachetele promoţionale, vă rugăm să consultaţi website-ul nostru www.goldenplum.eu
Vizitaţi-ne şi deveniţi parte din această minunată aventură!
Suna acum
Locatie