HOTEL  RESTAURANT  PISCINA  EVENIMENTE HOME   DESPRE NOI  
INFO  
GALERIE FOTO   CONTACT
Telefon: 0245. 260. 330
E-mail: info@goldenplum.eu


Restaurant

Complexul nostru hotelier va pune la dispozitie 3 restaurante cu un spatiu generos de servire, oferind clientilor nostrii atat intimitatea unei cafenele, cat si eleganta unui restaurant de prima clasa precum si exuberanta unei complex de terase racoroase pe marginea piscinelor si a locurilor amenajate de sport si divertisment.
Indiferent de locatia aleasa, va garantam servicii impecabile precum si clipe din cele mai placute in compania noastra.

Restaurant
Restaurantul nostru va ofera 3 spatii ce poate gazdui peste 800 de persoane. Pentru organizarea diverselor evenimente spatiile restaurantului pot fi repartizat dupa cerintele clientilor nostri. Salile care va stau la dispozitie dispun de izolare fonica, wireless, AC, climatizare, videoproiectoare, sonorizare etc.
Restaurantul are atat spatiu pentru fumatori cat si pentru nefumatori, raspunzand tuturor cerintelor legale actuale si standardelor de calitate stabilite.
In ceea ce priveste preparatele pe care vi le punem la dispozitie, bucatarii nostri se straduiesc sa fie pe placul dumneavoastra, oferindu-va atat preparate cu specific national cat si international. Astfel, veti putea alege atat un meniu cu specific romanesc cat si unul din bucataria italiana sau internationala.
Va invitam fie sa va petreceti cele mai frumoase clipe in compania unei cafele aromate dintr-o gama larga de sortimente, fie sa savurati unul dintre cele mai deosebite cocktailuri preparate de barmanii nostri.

Terase
Terasele localului nostru va astepta sa le pasiti pragul cu fiecare ocazie, bucurandu-va de un spatiu generos ce poate gazdui peste 300 de persoane.
Terasele amplasate pe marginea piscinelor si cea de la etaj, cu o panorama foarte frumoasa, reprezinta o modalitate placuta de petrecere a timpului, moment in care va puteti delecta in compania celor mai bune preparate culinare si a bauturilor puse la dispozitie de barmanii nostri. Terasa dispune in acelasi timp de climatizare cu vapori si wireless.

Pentru toate ofertele ne puteti contacta fie scriindu-ne pe adresa de e-mail: info@goldenplum.eu , fie sunand la numarul de telefon: +40 733 691 450.