Prospetime

Golden Plum Resort

Pentru noi este foarte important atat gustul cat si aspectul mancarii, sic el mai important prospetimea ei. Tinand cont, in acest caz, de diversele cerinte alimentare ale clientilor nostrii care trebuie respectat cu strictete, urmarim sa avem servicii adaptate acestor cerinte. Mai mult decat atat, clientii au posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de meniuri.

Deciziile de achizitie pe care le luam au implicatii directe in sustenabilitatea producerii mancarii si a mediului inconjurator. Suntem direct raspunzatori pentru mediul unde isi desfasoara activitatea personalul nostru, pentru mediul in care clientii nostri servesc masa, pentru calitatea si prospetimea mancarii servite si pentru serviciile in sine.
De asemenea, Golden Plum este pregatit sa ofere servicii suplimentare de catering clientilor tinand cont de cerintele acestora, asigurand livrarea la domiciliu in cantitatile si sortimentele comandate.
Pentru toate ofertele ne puteti contacta fie scriindu-ne pe adresa de e-mail:info@goldenplum.eu , fie sunand la numarul de telefon +40 733 691 450.
Suna acum
Locatie