HOTEL  RESTAURANT  PISCINA  EVENIMENTE HOME   DESPRE NOI  
INFO  
GALERIE FOTO   CONTACT
Telefon: 0245. 260. 330
E-mail: info@goldenplum.eu
Golden Plum Hotel s-a deschis in septembrie 2007 si este unul dintre cele mai mari hoteluri de 4 stele din Judetul Dambovita, Romania.

Hotelul dispune de un amplasament ideal pentru mediul de afaceri si nu numai, fiind situat la granita orasului Buftea, in vecinatatea studiourilor de film MEDIA PRO, permitand accesul rapid spre zonele de interes majore ale Bucurestiului
Aeroportul International Baneasa - 15 minute,
Aeroportul International Otopeni - 10 minute,
Casa Presei Libere si ROMEXPO - 10 minute,
Centrul economico-politic al capitalei -
Piata Victoriei - 20 minute.
Piscina noastra are urmatoarele facilitati:
Cort evenimente pe marginea piscinei
Capacitate de 700 locuri (200-700 locuri)
Terasa piscinelor
Capacitate de 200 locuri (100-200 locuri)
Bar piscine
Ofera o gama variata de produse

Camera video piscina
Click here to start virtual tur
Restaurantul nostru este gazda ospitaliera pentru nunti, botezuri, mese festive, petreceri si alte evenimente asemanatoare.

Atmosfera distinsa, eleganta, rafinamentul mancarurilor si bauturilor, design-ul relaxant al restaurantului, muzica ce va fi prezenta in fiecare seara, sunt motivele pentru care va invitam sa ne pasiti pragul.

Ne gasesti si pe Google+
Atmosfera distinsa, eleganta, rafinamentul mancarurilor si bauturilor, locatia in apropiere de Bucuresti, design-ul relaxant al restaurantului, atmosfera si muzica ce va fi prezenta in fiecare seara, sunt motivele pentru care va invitam sa ne pasiti pragul.

Restaurantul nostru este gazda ospitaliera pentru nunti, botezuri, mese festive, petreceri si alte evenimente asemanatoare.+ citeste tot


Va invitam sa vizionati galeria noastra foto pentru a va putea face o parere despre noi si serviciile noastre si bineinteles va asteptam sa ne vizitati.

+ citeste tot
 
 
Copyright 2011 | www.goldenplum.eu | Web design: Dezibel Media | Web hosting: Web Hotel