Despre noi

Bine ati venit !

Atmosfera distinsa, eleganta, rafinamentul mancarurilor si bauturilor, locatia in apropiere de Bucuresti, design-ul relaxant al restaurantului, atmosfera si muzica ce va fi prezenta in fiecare seara, sunt motivele pentru care va invitam sa ne pasiti pragul.

Restaurantul nostru este gazda ospitaliera pentru nunti, botezuri, mese festive, petreceri si alte evenimente asemanatoare.

Organizare evenimente

Localul nostru va ofera posibilitatea de a alege sa va organizati evenimentele business in compania noastra. Spatiul pe care vi-l punem la dispozitie are o capacitate de 100/300/700/1000 de locuri si poate fi compartimentat in functie de preferintele dumneavoastra si de amploarea evenimentului pe care doriti sa-l organizati.

Pentru reusita evenimentelor dumneavoastra, va oferim conditii deosebite la cele mai inalte standarde. Asadar, alegand localul nostru pentru organizarea de evenimente business, veti putea beneficia de un sistem de sonorizare performant, videoproiector si wireless.

Localul destinat organizarii acestui tip de evenimente este dotat cu aer conditionat, sistem de ventilatie si izolare fonica, oferind clientilor nostri confortul dorit si atmosfera potrivita.

Clientii nostri pot beneficia de cele mai bune servicii de catering, precum si de unul dintre cele mai impecabile servicii de servire ale personalului nostru. Serviciile noastre de organizare evenimente business se adreseaza in special agentiilor de organizari evenimente de profil precum si companiilor in mod direct. Daca aveti nevoie de un partener de incredere pentru compania dumneavoastra, echipa noastra va invita sa ne contactati in cel mai scurt timp in vederea stabilirii detaliilor colaborarii noastre.

Suna acum
Locatie