Meniuri

Golden Plum Restaurant

Complexul nostru va ofera o gama variata de meniuri si variante, cu o larga sortimentatie si diversitate. In cadrul bucatarie noastre va oferi aproape orice fel de mancare doriti, preparate speciale, pregatite si aranjate dupa cele mai inalte standard. Avem bucatari calificati in acest domeniu care pot executa o varietate bogata de meniuri si feluri de mancare. Totodata incercam sa ne diversificam meniul in asa fel incat sa multumim toate categoriile de clienti, dar fara a neglija pretul si calitatea. Meniul nostru este realizat doar din retete la care se folosesc ingrediente special alese si proaspete, iar modul in care le gatim este exact ca acela pe care il intalnim cu totii in familia noastra romaneasca.

Conceptul este unul simplu: " tu alegi si comanzi - noi gatim pentru tine ", printr-o totala transparenta oferita clientului, indiferent daca este vorba de prepararea pastelor, a pizzei sau al carui altui produs, clientul este cel care decide combinatia dorita. Folosirea ingredientelor proaspete, produse de inalta calitate, a permis obtinerea unor produse excelente, apreciate de consumatori.
Va invitam pe aceasta cale sa ne alegeti retetele pentru sarbatoarea nuntilor dumneavoastra, pentru ca prin noi va veti intalni cu savoarea bucatelor si traditiilor romanesti ce tin de momentele importante din viata noastra si mai presus de toate acea mancare sanatoasa, naturala si gustoasa.
Gasiti in cadrul complexului nostru meniuri variate de mic dejun, dejun, cina si orice alte tipuri de meniuri solicitate de client.
MENIURI MIC DEJUN

MENIURI PRANZ

MENIURI CINA
Suna acum
Locatie